Onze samenwerkingen

Inkoop, verkoop en Inruil

Bentink Modelspoor Apeldoorn

Bentink Modelspoor is onze meest gewaardeerde partner! Samenwerkingen op het gebied van inkoop en verkoop van tweedehands modeltreinen, gebruik maken van elkaars kennis en natuurlijk onze shop-in-shop formule in de winkel in Apeldoorn – we kunnen wel stellen dat we erg trots zijn op onze samenwerking.

Sinds 2018 vind u een selectie van onze tweedehands modellen in de winkel in Apeldoorn, gepresenteerd in een speciale occasion-vitrine. Hier vind u een selectie van ons beursaanbod. Uiteraard kunt u bij Bentink Modelspoor ook terecht voor het ophalen van bestellingen bij Treinenloods, of het inruilen van tweedehands materieel.

Bezoek nu de website van Bentink Modelspoor voor meer informatie!

Grootendorst Modeltreinen en Modelbouw Woerden

Grootendorst Modeltreinen en Modelbouw in Woerden is de modelspoor specialist van Woerden en omgeving! Met een ruim aanbod van de bekende merken in zowel H0 als N spoor is er voor iedereen wel iets te vinden!

Sinds 2021 werken we samen met Grootendorst Modeltreinen en Modelbouw op het gebied van tweedehands modeltreinen. Zo hebben we hier een tweedehands shop-in-shop vitrine, met een regelmatig wisselend aanbod occasions van diverse merken.

Ook voor het inruilen van uw modeltreinen of het ophalen van bestellingen kunt u bij Grootendorst Modeltreinen en Modelbouw terecht.

Bekijk de website van Grootendorst voor meer informatie!

Interhobby Nijmegen

Interhobby Nijmegen is de modelbouw specialist in de regio Nijmegen. Zowel voor modelspoorartikelen als andere modelbouwartikelen ben je bij Interhobby aan het juiste adres. Er is altijd wel iets te vinden!

In de winkel in Nijmegen vind je een occasionvitrine van Treinenloods waar we een kleine selectie van ons aanbod presenteren. Ook kun je bij Interhobby terecht voor het ophalen van bestellingen en het inruilen of verkopen van je overtollige modellen of complete collectie!

Bezoek nu de website van Interhobby Nijmegen voor meer informatie!

Trein Select Puth

Trein Select in Puth is dé modeltreinwinkel van Limburg. ‘Gevestigd in Puth op 109 meter boven NAP, de treinenzaak op het hoogste niveau

Bij Trein Select kun je terecht voor een gevarieerd assortiment modeltreinen van alle gangbare merken en uiteraard ook een occasion-afdeling met modellen die door Treinenloods worden geleverd.

Voor het inruilen of inkopen van modeltreinen ben je uiteraard ook bij Trein Select aan het juiste adres!

Bekijk de website van Trein Select voor meer informatie!

My Play World

My Play World is dé webshop voor Märklin My World producten!

Märklin My World is specifiek gericht op kinderen in de leeftijd tussen de 2-8 jaar. Met stevige, kunststof producten en draadloze besturing is het de ideale instap in de modeltreinwereld voor kinderen met een liefde voor treinen!

Bekijk direct de website!

24Trains

24Trains is hét digitale platform voor de spoorhobbyist. Of het nu gaat over het bekijken van duizenden video’s, films of het wekelijkse nieuwverslag, of toegang tot duizenden magazines en tijdschriften, op 24Trains vind u het allemaal!

24Trains is zowel gericht op de grootspoorhobbyist, met prachtige verslagen van de mooiste treinreizen, als op de modelspoorhobbyist, met verslagen van de meest gedetailleerde modelbanen. Op 24Trains vind u alles wat u als spoorhobbyist nodig heeft.

Als u zich inschrijft via onderstaande link, of gebruikt maakt van de code: TNLOODS20 krijgt u bovendien korting op uw abonnement.

Klik hier voor meer informatie!

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn ook te vinden op de Modelspoorbeurs