Over Treinenloods

Wie we zijn

Treinenloods is een van de grotere leveranciers van tweedehands modeltreinen op de modelspoorbeurzen in Nederland. Met altijd ruim 20 meter standruimte presenteren we altijd een mooi aanbod tweedehands modeltreinen. Via deze beurzen, maar zeker ook via onze online verkoopkanalen en onze occasion-partners hebben we al vele hobbyisten mogen verblijden met mooie modellen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van de modeltreinen weten we precies waar welk model het best tot zijn recht komt. Deze ervaring gebruiken we bij het verkoopproces, waardoor ieder model uiteindelijk zijn weg weet te vinden tot de juiste bevlogen hobbyist.

Bekijk het filmpje hiernaast voor een duidelijke indruk van Treinenloods!

modeltrein zwart

Waarom Treinenloods

Wat maakt Treinenloods zo uniek?

  • Omdat we zelf ook verzamelaars zijn, weten we wat acceptabele prijzen zijn voor modellen.
  • Wij beschikken over een uitgebreide werkplaats met een grote voorraad onderdelen en ervaring in het repareren van zo’n beetje alle merken en typen modeltreinen. Maar ook voor het programmeren en inregelen van decoders draaien wij onze handen niet om!
  • Bovendien hebben we mede door onze partners een groot netwerk voor zowel de inkoop als verkoop van modellen, waardoor we een hoge doorloopsnelheid garanderen en we iedere beurs leuke nieuwe modellen bij ons hebben!
  • U vind bij ons op de beurs enkel modellen in zo-goed-als-nieuwstaat en in originele verpakking. Géén losse rommel of oude zoldervonsten, maar kwalitatief hoogwaardige treinen in verpakking.
  • Alle door ons aangeboden modellen zijn getest en werkend bevonden. Geen verrassingen achteraf, maar 100% werkende modellen in goede staat. Uiteraard kunt u uw aankopen voor aankoop laten testen!
  • Wij richten ons enkel op modellen naar Nederlands voorbeeld en Märklin modellen. Hierdoor weten we altijd wat we verkopen, hebben we informatie over de inzetbaarheid en zijn we op de hoogte van de juiste prijzen. Geen dozenschuiven, maar verkopen met passie.

reinenloods
Geysendorfferstraat 71
5703GB Helmond

Btw-nummer: NL002277118B74
KVK-nummer: 73753033
Tel.: +31 (0) 6 186 92 275
E-mail: info@treinenloods.nl
Website: www.treinenloods.nl
IBAN: NL21 RABO 0336 9722 45
BIC: RABONL2U

Wij zijn ook te vinden op de Modelspoorbeurs