Modeltreinen kopen?

Inkoop, verkoop en Inruil

Wil je modeltreinen kopen om je verzameling uit te breiden? Dan heten we je van harte welkom bij Treinenloods! Via Treinenloods kun je tweedehands modeltreinen kopen van allerlei merken.  Je kunt ons op verschillende manieren vinden als je op zoek bent naar modeltreinen.

Je vindt ons op de bekende modelspoorbeurzen zoals Modelspoorbeurs Houten en Eurospoor, waar we een ruim assortiment presenteren op ruim 20 meter standruimte! Zie daarvoor onze agenda!

Wij werken samen met onze partners voor de inkoop en verkoop van modeltreinen. Hier zijn we erg trots op! Wij presenteren daar een selectie van ons assortiment in een speciale shop-in-shop vitrine. Zie de speciale pagina over onze partners voor meer informatie.

Online verkopen we ons uitgebreide, wekelijks wisselende aanbod op Catawiki. Let op: omdat we voornamelijk tweedehands modeltreinen verkopen die afkomstig zijn uit particuliere collecties, is het assortiment iedere dag weer anders. Houd ons aanbod dus regelmatig in de gaten en breng jouw bod uit!

Naar Catawiki

Modeltreinen kopen van allerlei merken

Wil je je verzameling modeltreinen uitbreiden? Via onze modeltreinshop kun je modeltreinen kopen van de bekende merken. We zijn gespecialiseerd in Nederlandse modeltreinen van bekende merken als Märklin, Fleischmann, Roco, Piko en Trix. Ook van de exclusievere modeltreinen van kleinserie-fabrikanten zoals LS Models, Artitec en Philotrain hebben we altijd enkele zeer fraaie modellen op voorraad.

Ben je op zoek naar een bepaald model? Neem dan contact op via e-mail,  onze sociale mediakanalen of direct via whatsapp. Snel en direct contact!

inkoop modeltrein

Miniatuurtrein kopen of verkopen via Treinenloods?

Via ons platform kun je terecht voor de inkoop van modeltreinen. Maar dat is niet alles: je kunt hier ook je modeltreinen verkopen tegen een eerlijke prijs. Ons motto is niet voor niets: van hobbyisten, voor hobbyisten. Dankzij deze aanpak is Treinenloods.nl in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een succesvolle online modeltreinenwinkel. Wij beschikken niet over een fysieke winkel, maar geven mede-hobbyisten de kans om online en via beurzen hun modeltreinen te kopen of te verkopen. En met succes: al vele hobbyisten in binnen- en buitenland hebben hun weg naar Treinenloods gevonden!

Tweedehands modeltreinen kopen op de beurs

Ook zijn wij vaak te vinden op modelspoorbeurzen. Waar en wanneer? Dat vind je in onze agenda. Op deze beurzen presenteren we altijd een mooi aanbod van voornamelijk Nederlandse modeltreinen in schaal H0. Je vindt bij onze stand altijd een uitgebreid assortiment van locomotieven, goederenwagens, passagiersrijtuigen en treinstellen, vooral van de bekende merken zoals Roco, Fleischmann, Märklin, Piko, Trix, Lima en Mehano. Maar ook van de exclusieve fabrikanten zoals LS Models, Rocky Rail en Artitec hebben we altijd enkele fraaie modellen bij. 

Volg ons zeker ook op social media. Dan ben je altijd als eerste op de hoogte van wekelijkse aanbiedingen en mooie acties. Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je ons bereiken via dit contactformulier.

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn ook te vinden op de Modelspoorbeurs